Få et website

Der fortæller din historie

Et website skal kommunikere dit budskab så præcist som overhovedet muligt. Dine besøgende bruger kun 3 sekunder på at vurdere om de er kommet til rette sted.

Det kan være svært at formulere sig så præcist og være så fokuseret, men det er nødvendigt hvis du skal klare dig i konkurrencen.

Lad os tage en snak om dine ønsker og krav og lad og give dig et uforpligtende tilbud.

Skal det være wordpress?

WordPress er i dag de facto blevet standardsystemet for websites. Det er et såkaldt open source system og det betyder at der sidder tusindvis af udviklere verden over og laver små udvidelser til det. 

Det betyder også at de mange kombinationsmuligheder ikke altid er testet sammen og det kan gøre det svært at arbejde i. Pludselig er der noget der ikke virker – og hvad gør du så? Vi er eksperter i WordPress og det mere simple NemmeHjemmesider. Så uanset hvilken løsning du vælger kan vi styre dig sikkert i mål.

Produktion af indhold

Lækkert og relevant indhold er altafgørende for dit websites succes – både blandt dine besøgende og i ranglisten på Google.

Det kan være tidskrævende og udfordrende at skrive gode tekster, producere gode videoer og speaks. 

Vi har både tekstforfattere og er også skarpe at bruge de nye teknologier som eksempelvis chatGPT. 

Skal vi skrive teksterne til dit website?

Få fat i de rigtige besøgende

Alle vil gerne findes i Google, men det tager tid at opbygge tillid og dermed få trafik, og et website uden besøgende er ikke meget værd! 

Det kan dog hjælpes rigtig godt på vej med noget grundlæggende søgemaskine optimering, generering af sitemap, tilmelding dig Google Search Console og oprettelse i MyBusiness.

Det kan typisk også en god ide at supplere med annoncer samt opslag på sociale medier. 

Kontakt os hvis det er noget vi skal hjælpe dig med.

Vi kan også opsætte dit nyhedsbrev og vejlede i hvordan du tiltrækker modtagere.