Få en webshop

Der sælger varen

At starte en webshop kan være en stor mundfuld. Du skal have varelageret på plads, tage gode billeder og lave inspirerende beskrivelser. Men hvad med teknikken? Hvilket shopsystem er det rigtige for dig? Hvilken betalingsløsning skal du have? Hvad koster det i opstarten og hvad koster det i drift? Og hvad med nyhedsmailsystem, søgemaskineoptimering og reklamer? Ja, der er meget der skal tages stilling til og det er vigtigt at starte rigtigt.

Tag os med på rejsen. Vi rådgiver ærligt og uafhængigt – og så ved vi en hel del om online handel. 

Det rigtige shopsystem

De forskellige shopsystemer har forskellige styrker og svagheder. Vi arbejdet typisk i Dandomain og Shopify.

Dandomain er det største danske system og de udmærker sig ved en fremragende dansk support. Deres system er driftsikkert og brugervenligt.

Har du brug for flere muligheder og noget mere avanceret, så kigger vi imod Shopify, der er den helt store spiller internationalt. Der er tale om et noget mere komplekst system, som dermed også er lidt mere kompliceret at finde rundt i. Til gengæld er mulighederne næsten ubegrænsede.

Så hvad skal du vælge? Lad os tage en snak om dine specifikke behov og finde ud af det.

Professionel betaling

I online handel er det alfa og omega at have kundens tillid. Din shop skal virke seriøs og troværdig og en vigtig del i det er betalingssystemet. 

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning og klarer ansøgninger og godkendelser for dig, ligesom vi skriver handelsbetingelserne for dig.

Dermed kan du trygt holde fokus på at drive din forretning og tage dig af kunderne og ordrerne.

Levering i hele verden

Fragten af varen fra dit lager til kunden er unægtelig en uhyre vigtig del af at drive en succesfuld webshop. Det skal være hurtigt og pålideligt. 

Vi sætter din shop op med den leveringsservice du ønsker, uanset om det drejer sig om GLS, DAO eller en helt tredje.

Få kunder i butikken

Alle kan åbne en webshop, men hvor skal kunderne komme fra? De kan komme fra annoncer, søgninger i Google, opslag på sociale medier eller fra dine nyhedsbreve.

Hvad skal du starte med og hvad skal være dit fokus? Ja det afhænger af en række faktorer, herunder dit markedsføringsbudget. 

Vi laver opsætning af både annoncer i Google og på Facebook/Instagram samt rådgiver om SoMe indsatser. 

Vi kan også opsætte dit nyhedsbrev og vejlede i hvordan du tiltrækker modtagere.