Afspil video

Kundecase

Nyt website til tennis- og padelklub med Conventus

Lind Tennis & Padel er en klub der har til huse lige syd for Herning. Klubbens medlemstal var dalende over flere år og de var klar til at gøre en indsats for at vende udviklingen. En del af den indsats indebar et nyt og flot website, da det gamle var blevet forældet i udtrykket.  Derfor kontaktede de os.

Hver opgave er en ny opgave

Det er vigtigt for os i Løve Web at behandle hver opgave som en unik opgave. Alle kunder er forskellige og de har forskellige behov og ønsker. Derfor starter vi altid med en grundig dialog. 

Vi kom frem til at det skulle være:

– Lyst og moderne design

– Det skulle appellere til især yngre 

– Integration med conventus

Det er afgørende for en god proces at tage den indledende dialog alvorligt. Hvis vi ikke er enige om retningen, kommer vi meget nemt til at spilde en masse tid på misforståelser.

Conventusintegration et must på mange foreningswebsites

Conventus er det mest brugte administrationssystem til foreningslivet i Danmark. Mange steder er det købt ind af kommunen. Vi har flere års erfaring med Conventus og har lavet et hav af websites til foreninger, så det var i og for sig en nem opgave at byde ind på.

Kunden er med på rejsen

Sagsgangen er altid sådan at vi efter den indledende dialog sender en opsummering af hvad vi har aftalt.

Dette bliver som regel godkendt af kunden, men der kan være mindre rettelser. 

Derefter laver vi første udkast som bliver sendt til kunden. Hvis forarbejdet er gået godt, så vil der ofte være ingen eller få rettelser. Lind Tennis & Padels bestyrelse gik vores forslag og havde nogle mindre rettelser, som vi rettede til.

Derefter blev sitet bygget færdigt og så fulgte endnu et par retterunder.

God dialog giver glade kunder

Igennem godt samarbejde med Ole Krøjgaard fra Lind Tennis & Padel kom vi i mål med et website der levede op til deres ønsker. Samtidig har de opnået næsten en fordobling af antallet af medlemmer. Dette kan naturligvis ikke alene tilskrives websitet, men faktum er at vi stod med nogle rigtigt tilfredse kunder – det er kan vi jo godt lide!

Skal vi lave jeres næste website eller webshop?